Denne personvernerklæringen forteller hvordan personopplysninger samles inn og brukes via nettstedet pilgrimen.no.

Antikvariatet Pilgrimen (www.pilgrimen.no) er et merkenavn under Pilgrimstjeneste Drift AS . Daglig leder i Pilgrimstjeneste Drift AS er ansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger som er innhentet fra pilgrimen.no.Det er viktig for oss at du som kunde skal være sikker på at oppbevaring av dine data foregår på en sikker og profesjonell måte.

Hvorfor lagrer vi opplysninger om deg?

www.pilgrimen.no benytter informasjon du oppgir for å gjennomføre salget til deg som kunde, og for å oppfylle krav i bokføringsloven. Vi lagrer også informasjon når du registrerer deg på venteliste for en eller flere bøker for å kunne kontakte deg når en bok du venter på har kommet inn.

Hvilke opplysninger lagrer vi om deg?

Når du handler på www.pilgrimen.no eller registrerer deg på venteliste lagrer vi navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer.

Grunnlag for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer benyttes for å gjennomføre salg med deg som kunde. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel 6(b).

Dersom du har samtykket til det og har registrert deg på venteliste, benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon om bøker du venter på. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen artikkel 6(a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du avgir på våre nettsider i forbindelse med ditt kjøp.

Informasjonskapsler

På pilgrimen.no benytter vi informasjonskapsler (cookies). En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på din datamaskin når du åpner en nettside. Noen kapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, og andre benyttes for å gi deg som kunde en best mulig brukeropplevelse. Ved å bruke nettsidene våre aksepterer du slik bruk av informasjonskapsler. Informasjonskapsler benyttet til markedsføring kan du selv velge å blokkere. Mer om vår bruk av informasjonskapsler finner du her.

Nettstatistikk

pilgrimen.no benytter analyseverktøy for å kunne utarbeide statistikk om bruken av nettstedet. Vi gjør dette for å kunne forbedre brukeropplevelsen og videreutvikle nettstedet. Personlige opplysninger anonymiseres, aggregeres og brukes ikke til annet enn analyseformål.

Våre samarbeidspartnere

For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen med deg overføres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere for distribusjon. Alle våre samarbeidspartnere som får innsyn i personopplysninger, har inngått databehandleravtaler med oss.

Sletting av personopplysninger

Opplysninger som du gir oss, vil bli tatt vare på inntil "formålet med behandlingen er oppfylt". Dette betyr at når du bestiller et produkt hos oss, tar vi vare på alle opplysningene dine frem til varen er levert og faktura er betalt. Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare, vil lagres i 5 år i henhold til lovens krav.

Som registrert har du rett til å kreve sletting eller endring av personopplysninger som du selv har registrert på våre nettsider.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Vi gjør oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger vi ikke er forpliktet til å ta vare på i henhold til annet regelverk. Dersom du har spørsmål til eller er misfornøyd med hvordan vi behandler dine personopplysninger, ber vi om at du tar kontakt med oss. Du har imidlertid også rett til å klage til Datatilsynet.

Informasjonssikkerhet

Dine persondata er beskyttet i egnede og sikrede datasentre med adgangskontroll.

Revisjon av personvernerklæringen

Vi vil kunne oppdatere denne personvernerklæringen for å gjenspeile eventuelle endringer på nettstedet eller i våre rutiner.

Kontaktinformasjon

Henvendelser angående personvern kan du sende skriftlig til webmaster@pilgrimen.no eller du kan ta kontakt på telefon +47 63961210